Tilbud

Transcend drivepro 200 (dash kamera)

150,00 kr.

1 på lager

Varenummer (SKU): dash-kamera Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Brugt – dash kamera


Fungere perfekt, her har du mulighed for at købe et kvalitets kamera, til en billig penge.
Der følger 16GB micro SDHC kort med.

Lidt om kamera’et:
Dag eller nat, DrivePro 200 Car Video Recorder er dit pålidelige øjenvidne på vejen.
DrivePro 200’s højkvalitets vidvinkel 7 glasobjektiv optager krystalklar Full HD-video og har en lysstærk 2,4″ LCD-farveskærm til livevisning og afspilning, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at indsamle pålidelige beviser og undersøge begivenheder.
Nem at installere og DrivePro 200 inkluderer endda trådløs smartphone-forbindelse, så du kan streame, downloade og dele videoer, når det er nødvendigt.

Beskytter dig dag og nat
Med en stor f/2.0 blænde, vil DrivePros højkvalitets kameralinse automatisk justere til lysforholdene for at fange alle detaljer om en begivenhed, inklusive nummerplader, både dag og nat.

Innovativt linsedesign
7 glaslinser plus 1 infrarød filterlinse er designet til at forhindre dug fra varme genereret efter lang optagelse.

Fang hele scenen
DrivePros kamera kombinerer en ekstra bred 160° betragtningsvinkel, opløsning på 1920x1080p (30fps) og en række af 7 glasobjektiver for at sikre, at hele din tur optages i høj klarhed, mens den sker.

Optag hvert kritisk øjeblik
I tilfælde af en kollision vil DrivePro’s motion G-Sensor registrere et stød og øjeblikkeligt udløse Nødoptagelsestilstand beskytter den aktuelle optagelse, inklusive de kritiske sekunder før ulykken, mod at blive overskrevet.

Hvis der opstår andre situationer uden for køretøjet, som kan give vigtige oplysninger i tilfælde af et falsk krav eller retssag, skal du trykke på den tilgængelige nødknap for manuelt at aktivere nødoptagelse

Se og download videoer med det samme på mobile enheder
DrivePro, der understøttes af den gratis downloadbare DrivePro-app til Apple iOS- og Android-enheder, inkluderer trådløs smartphone-forbindelse, så du kan streame, downloade og dele videoer, når det er nødvendigt – perfekt til at rapportere hændelser til forsikringsselskaber eller politi.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg